MNBYG

Hybenvænget 55

2740 Skovlunde

(+45) 51 92 35 37

Ring til os og hør mere

michael@mnbyg.dk

Skriv til os på e-mail.

MN Byg er en virksomhed som laver alt indenfor tømmer arbejde, med fokus på kvalitet, godt håndværk og personlig service med kunden i centrum. Vi bygger på tillid, så når du ringer får du altid mester i telefonen. Vi køre ud til områderne Herlev, Ballerup, Skovlunde, Albertslund, Taastrup og Værløse

MN Byg ApS er en lille virksomhed der er stiftet af Michael Nielsen i 2007 beliggende i Skovlunde men hjælper også i områderne Albertslund, Ballerup, Herlev, Skovlunde, Taastrup og Værløse. Michael Nielsen er uddannet i 1978 som tømrer, og efter at han havde været flere forskellige steder bla. 18 år som snedker, startede han virksomheden MN Byg som stadig er i vækst.

MN Byg aps er en lille virksomhed der er stiftet af Michael Nielsen i 2007

Michael Nielsen er uddannet i 1978 som tømrer, og efter at han havde været flere forskellige steder bla. 18 år som snedker, startede han virksomheden MNByg som er i stadig vækst.

Der bliver hele tiden taget kurser, for at følge de nye krav som myndighederne beslutter. Senest er kurset som Energivejleder hvor vi kan rådgive om boligforbedringer, så du kan spare på dine varmeudgifter.

Vi kan hjælpe på flere områder

Ombygninger

Står du og skal foretage ændringer på din bolig? Vi tilbyder hjælp til ombygninger.

Forsikringsskader

Har uheldet ramt og forårsaget skader? Vi tilbyder hjælp til forsikringsskader.

Udestuer

Mangler du dét ekstra rum til at nyde udelivet? Vi tilbyder hjælp til udestuer.

Hegn

Tid til forandringer eller udskiftning af gammelt hegn? Vi tilbyder hjælp til opsætningen.

Hos MN byg, hjælper vi med en række forskellige løsninger i Skovlunde, Ballerup, Albertslund og omegn.

Kontakt os allerede i dag

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere. Udfyld felterne og send os en besked. Vi svarer hurtigst muligt.

Luk menu